Προγράμματα

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

www.del.isio.us.com
Ιστολόγιο για κοινωνικoύς σελιδοδείκτες. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας λογαριασμό, και να μοιραστείτε με φίλους τα αγαπημένα σας ιστολόγια. (δωρεάν)

 
 
 
Το Facebook, είναι ένα ιστολόγιο από όπου μέσω του λογαριασμού σας, μπορείτε να κρατάτε επαφή με τους φίλους σας, να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας, να κάνετε σχόλια μεταξύ σας και να στέλνετε μηνύματα.
Υπάρχουν πολλές εφαρμογές του Facebook, με τις οποίες μπορείτε να έχετε "άμεση" επαφή με το Blog σας, με το Twitter σας, και με άλλα σχετικά κοινωνικά δίκτυα. (δωρεάν)
Το Twitter είναι ένας ιστότοπος, όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να γράφει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάποια συγκεκριμένη στιγμή, ή ακόμη και την διάθεση του, και μπορεί να επικοινωνεί με τους φίλους του, μέσω σύντομων μηνυμάτων. (δωρεάν)Το Flickr είναι μια online υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης όπου αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας (δωρεάν) μπορείτε να μοιραστείτε φωτογραφίες με φίλους και γνωστους σας.Το Hi5 είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, που μπορεί να παρωμοιαστεί με το Facebook. Αφού δημιουγήσετε τον λογαριασμό σας (δωρεάν), μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες, μηνύματα και σχόλια, με φίλους και γνωστά σας πρόσωπα. Μπορείτε να γίνετε μέλος σε ομάδες αλλά και σε περαιτέρω εφαρμογές. (δωρεάν)Το YouTube είναι μια online υπηρεσία όπου με την συμμετοχή άλλων χρηστών της από όλο τον κόσμο, συλλέγονται διαφόρων ειδών βίντεο, και ο κάθε χρήστης μπορεί να τα παρακολουθήσει, και ενδεχομένως, να τα σχολιάσει. Η υπηρεσία είναι δωρεάν.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΤο MSN messenger είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο αφού το κατεβάσετε και το εγκαταστήσετε, μπορείτε να συνομιλείτε με φίλους σας απεριόριστα σε πραγματικό χρόνο. Η συνομιλία μπορεί να γίνει, είτε μέσω βίντεοκλήσης, είτε μέσω απλής κλήσης(με μικρόφωνο), είτε γραπτώς. Το πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Το Skype είναι ομοιότυπο πρόγραμμα με το MSN messenger, αλλά εδώ έχετε την δυνατότητα ενάντιας πληρωμής να μιλήσετε ακόμη και με σταθερά τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν.Το isq είναι παρώμοιο πρόγραμμα με το MSN messenger και το Skype. Μπορείται να συνομιλείτε με φίλους και γνωστούς, μέσω πολλών τρόπων, και να μοιράζεστε αρχεία. Το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν.


*Σημείωση*: Όσα προγράμματα έχουν * (αστερίσκο), διατίθονται και σε ειδικά compact προγράμματα για κινητά τηλέφωνα.